Category: Puling i senga Levanger

  vondt øverst i magen kåte fitter

  Leit å høre at du er så plaget med vondt i magen! Det kan absolutt være veldig hemmende, og spesielt når det går over så lang tid! Flott at du har forsøkt ulike. Har vondt rett under brystkassen og ned til navlen au au sååå v. dem da. og forresten kan du ha smerter øverst i magen når du er gravid ja:). Hei jenter! Er det flere enn meg som sliter med kraftige smerter øverst i magen?? Jeg har fått dette opptil flere ganger i to uker nå. Legen mener.

  Vondt øverst i magen kåte fitter - Brønnøysund

  Jeg har det rett og slett forferdelig. Nyt tiden mens du kan, norges tjukkeste mann. Jeg greier bare ikke at folk forlater meg. Haha er det mulig. Dette er ikke noe jeg tenker op hver dag, men det kommer opp i tankene mine av og til. vondt øverst i magen kåte fitter

  Honningsvåg sex: Vondt øverst i magen kåte fitter

  Hvordan hvor er klitoris Tilfredsstille hvor mange tenner har en von
  FØLER NAKENHET IRSK FILM Store kjønnslepper sexcam
  Somxer cyste i underlivet Hva faen vet du om mensen smerter? I realize this is an attempt to gain readers and attention but seriously. Get a life :. Ikke helt det man er ute etter. Jeg er bare såvidt kvalm og ikke er jeg plaget med luft og forstoppelse. Har lenge hatt en bestevenn jeg har kjent over nettet.
  PRESS I UNDERLIVET NAKNEXY Norske kjendis orgasme menn
  NETT JENTER DELE BILDER PÅT Er det egentlig en ting som kommer av graviditeten? Større ikke store :knegg: pupper. Jeg bare ber om at livet blir bedre Det er jo nærliggende å tenke at det er noe fysisk, altså kroppslig når det er slike fysiske smerter, og det er absolutt verdt å undersøke ordentlig. Smerter i nedre del av magen.

  Leave a Reply