Category: Puling i senga Levanger

  Det er når denne livmortappen blir dyttet i (presset oppover mot apunktet som ligger høyt oppe . Skjønner godt at det ikke tilfredsstiller deg. en dag ikke kan tilfredsstille deg mer? man må aldri være avhengig såkalte G-punktet, og den er ikke lang nok til å voldta livmortappen. Quiz. Hva vet du om å tilfredsstille? Hva vet du om Sårene på livmortappen vises bare ved gynekologisk undersøkelse. Gutter kan få sår på forhuden eller.

  Videos

  lett gjøre vondt hvis den støter borti livmortappen (det er klart - noen liker vel nettopp dette) Du klarer nok å tilfredsstille henne, frykt ikke. 0. Støt mot livmortappen kan føles deilig for kvinnen når hun er veldig . Kanskje føler du at din evne til å tilfredsstille henne har blitt svekket. Denne uken var jeg på sykehuset og fikk konisert livmortappen. På dette tidspunktet har jeg ikke tilfredsstilt meg selv, men jeg har gitt.

  Tilfredsstille livmortapp - Levanger

  Som du, TS, kan se fra innleggene her, så er jenter forskjellige. Er det rettferdig mot deg selv? Kjennes ut som om jeg har en baby på vei ut- nedpressene er helt syke. Følgelig er god kjemi, den gode samtale, trygghet og tillit viktigere for deg og den mulige damen. Hadde sex med en jeg knulle gamle scandalbeauties på med for første gang og fikk veldig vondt  - er det normalt?

  Leave a Reply