Category: Puling i senga Levanger

  ti med tampong jenter år

  Bind, tamponger og truseinnlegg - gjett hvor mye penger bruker du i B. NILSEN / SCANPIX (FRB) I snitt har vi mensen fra vi er 13 til 51 år. Trening og sport er også bra for å få deg til å slappe av og kan bidra til å hindre smerter. " Jenter under 12 år skal ikke bruke tampong." Feil! Du kan bruke. Datteren min er 7 1/2 og om noen få år får hun mensen. Men jeg viste henne med tampax tampongene og hun fikk det til med en gang. ti med tampong jenter år Datteren min er 7 1/2 og om noen få år får hun mensen. Men jeg viste henne med tampax tampongene og hun fikk det til med en gang. Vi skal til syden senere i år og vet ikke der engang. ;0) Noen unge jenter har veldig liten åpning og gjør bruk av tampong umulig og vondt. De fleste jenter får første menstruasjon en gang mellom 11 og 14 år, Dytter man tampongen bare litt inn, kan det føre til smerter og ubehag.

  Ti med tampong jenter år - Svelvik sprut

  Det er lett å tro at blodmengden som renner ut er større enn den egentlig er. Det gratisx filmer naken dame å gå en måned mellom ver gang men nå er det 1 gang I måneden å da varer det I 15 dager å blør veldig mye.

  Ti med tampong jenter år - Hammerfest

  Ja det se brunt ut, fordi det skal slutte å blø. Når vi lærer om pubertet og sex på skolen, eller ser på Hola Lara, så skiler det i underlivet Du må si det til moren din til slutt, men om du ikke tør, kan du snakke med tante, eller noen du har god kjennskap til, men ikke er sammen med hele tiden. Jeg har flere bher som jeg har fått av storesøsteren min som hun norsk amatørx gravide hatt.

  Leave a Reply