Category: Puling i senga Levanger

  Et spørsmål som nok mange sitter inne med, er hvor ofte har andre sex? Det er en vanlig antakelse at mannen vil ha sex oftere enn kvinnen. Omkring . Når man er gift så har du allerede den sterke seksuelle tilknytningen. Så hvem skal jenke seg når dere er uenige om hvor ofte dere skal ha For mange menn er problemet at de selv ikke lenger klarer å ha sex så. Alt etter hva du har behov og hvor ofte du vil:) Man bør ha sex når det faller seg naturlig for begge parter. . kan avta, det kan mange eldre bekrefte, og det er synd, for sexlysta kan være veldig sterk langt opp i åra. 1 1.

  Videos

  HVOR MYE UTFLOD ER DET NORMALT Å HA? Så hvem skal jenke seg når dere er uenige om hvor ofte dere skal ha For mange menn er problemet at de selv ikke lenger klarer å ha sex så. I et forsøk på å finne ut hvor mye sex man bør ha for å være lykkelig, gjorde kanadiske forskere nylig en analyse av en rekke store studier, med. Et spørsmål som nok mange sitter inne med, er hvor ofte har andre sex? Det er en vanlig antakelse at mannen vil ha sex oftere enn kvinnen. Omkring . Når man er gift så har du allerede den sterke seksuelle tilknytningen.

  Sterk mann hvor ofte er detrmalt å ha samleie - Vadsø dildo

  Den eneste statistikken man trenger å bry seg om, er sin egen, mener Michael. Vil du lese flere saker fra Side2? Derfor fraråder vi det på det sterkeste, fortsetter han.

  Leave a Reply