Category: Puling i senga Levanger

  hei ung. no jeg er ikke jomfru og går på p-piller. for noen dager siden begynte vi å ha det uten kondom, altså 2 ganger nå. men etter det får jeg noen gang vondt. Den siste tiden har jeg merket eggløsningene mine veldig godt med veldig ømme eggstokker i dager.(Kunne feks ikke tenkt meg å ha sex. kjente det gjorde litt vondt i det jeg tror må ha vært den ene eggstokken under sex imorres, har hatt el-slim i noen dager, så jeg lurer på om.

  Videos

  Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig vanskelig å Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Etter et opplegg av Erik Fangel Poulsen, spesiallege. Den siste tiden har jeg merket eggløsningene mine veldig godt med veldig ømme eggstokker i dager.(Kunne feks ikke tenkt meg å ha sex. Vanligere derimot er at samleiet gjør vondt fordi skjeden ikke er fuktig nok. i 5år å første gang æ mærka smerte ved livmor/ eggstokk ene?.

  Pult i rompa vondt i eggstokkene etter samleie - Honningsvåg sex

  Det er muskler som du ikke selv er i stand til å bedømme og føle, og som du ikke er i stand til å styre, spenne og slappe av i, som andre muskler. Her velger du brukernavn og passord. Community Software by Invision Power Services, Inc.

  Leave a Reply