Category: Puling i senga Levanger

  pleasurersk sårhet i underlivet

  Her har vi samlet alt innhold om svie i underlivet for deg. det kom etter samleiet) fikk jeg en slags brennende sviende og sår følelse i underlivet som jeg nå. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende. Plages du til tider av sårhet nedentil? Pleie og vask av underlivet må gjøres skånsomt for å ikke irritere slimhinnene. Hvis normalfloraen forstyrres, vil man kunne. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende. Tørre slimhinner i og rundt skjeden er mest vanlig etter overgangsalderen og omtrent halvparten av årige kvinner plages med tørr skjede. Plages du til tider av sårhet nedentil? Pleie og vask av underlivet må gjøres skånsomt for å ikke irritere slimhinnene. Hvis normalfloraen forstyrres, vil man kunne.

  Pleasurersk sårhet i underlivet - Fredrikstad

  Her kan det dannes blemmer, cyster og sammenvoksninger. Da er det vanlig å oppleve en ubehagelig prikkende følelse på stedet hvor utbruddet kommer. Urinveisinfeksjon behandles med antibiotika, men kan også gå over av seg selv. Forstyrrelser i menstruasjonssyklusen er noe de fleste opplever før eller senere og er som regel helt ufarlig.

  Pleasurersk sårhet i underlivet - Hammerfest

  Blødningsforstyrrelser kan i verste fall være et symptom på kreft i livmorhalsen, livmorhulen, i eggstokker eller i binyrer. Det å tisse kan være svært så smertefullt. Bakteriell vaginose kjennetegnes også ved en karakteristisk, fiskeaktig lukt.

  Leave a Reply