Category: Puling i senga Levanger

  kuksuging utflod hos barn

  Jeg merker at datteren min har hatt en utflod som lukter vondt de siste dagene. Lurer på om hun har fått sopp i underlivet sitt. Jeg har behandlet. Utflod hos barn er helt normalt, men du bør likevel være obs på noen ting. Jentebarn kan ha utflod i hele barndommen, mer uvanlig er det for. Får små barn det? Utflod altså. Greia er at min 3, snart 4 åring i det siste har hatt hvit/gule striper i trusene sine. Skifter truse hver morgen og.

  Kuksuging utflod hos barn - Lillestrøm sexchatten

  Det er lettere for gutte å holde seg ren enn jenter. Skill mellom flere navn med komma. Familie, samliv og seksualitet. Men det ble avvist. Utflod hos barn er helt normalt, men du bør likevel være obs på noen ting. Jentebarn kan ha utflod i hele barndommen, mer uvanlig er det for. Jeg merker at datteren min har hatt en utflod som lukter vondt de siste dagene. Lurer på om hun har fått sopp i underlivet sitt. Jeg har behandlet. Får små barn det? Utflod altså. Greia er at min 3, snart 4 åring i det siste har hatt hvit/gule striper i trusene sine. Skifter truse hver morgen og.

  Kuksuging utflod hos barn - Levanger norsk

  Se alle våre quizer. Det kan også vœre lurt å tisse rett etter man har badet for å "skylle ut" rester av møkkete badevann eller såpe. Barnemark - veldig smittsomt. Du beskriver absolutt ikke noe som får meg til å tenke at dette er tilfellet.

  Leave a Reply