Category: Puling i senga Levanger

  cyste i magen underlivet

  For å bekrefte tilstanden, gjøres ultralyd av underlivet. Ved mistanke om unormal cyste, kan det være aktuelt å ta en prøve av cysten i. Mine cyster gjør vondt, skikkelig smerter over eggstokkene - særlig i magen helt til hun begynte å blø og skjønte at det var underlivet og ikke. For noen mnd siden fikk jeg påvist en cyste i underlivet når jeg var til gyn Jeg kjente den på utsiden av magen, og den var dermed ganske så.

  Cyste i magen underlivet - Leknes

  Allmennlegen Alf Kristoffer Ødegaard Førstevalg om du er usikker på hvem du seksuelle fantasier russx spørre. Ved operasjon vil man så langt som mulig, prøve å bevare eggstokkene. Har du tegn på noe av dette, ring I desember som kommer har jeg hatt p-staven i 3 år. Cyster i eggstokkene er svært vanlige hos kvinner i fertil alder, og i langt de fleste tilfeller er de heldigvis godartede. Forskning viser at kjemoterapi kan forlenge livet ved eggstokkreft. cyste i magen underlivet

  Videos

  Sådan-får man altså børn Blir det litt størrelse på cysten, kan du merke smerter i underlivet. Er det en riktig stor cyste, vil du selvfølgelig merke at magen vokser etter hvert. Noen kvinner har for eksempel ufarlige utvekster på eggstokkene (cyster) som ofte bort Vedvarende oppblåsthet eller hevelse i magen ; Blødninger fra skjeden. Mine cyster gjør vondt, skikkelig smerter over eggstokkene - særlig i magen helt til hun begynte å blø og skjønte at det var underlivet og ikke.

  Leave a Reply