Category: Puling i senga Levanger

  blod etter samleie slimhinner

  IKKE FARLIG: Det er ikke alltid så lett å vite hva som er farlig og ikke, når man opplever samleieproblemer. Foto: Illustrasjonsfoto: babesworld.eu. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, Hos kvinner i menstruerende alder kan en slik blødning skyldes en rift i slimhinnen i skjeden eller i livmorhalsen. Det kan også være aktuelt å ta noen blodprøver. ‎ Hva er blødning etter samleie? · ‎ Hva kan årsaken være?. Har slitt med det de siste månedene, begynner å blø etter sex. Det vil si at det er rikelig med slimhinne som er rik på blodkar som lett brister ved berøring.

  Blod etter samleie slimhinner - Fredrikstad erotikk

  Mange velger å kutte ned på kumelk — helt eller delvis. Både under og etter svangerskapet. Takk for svar : Da kan det være det ja. Er skjeden tørr og sår - noe. Allerede før menstruasjonen er ventet, kan det komme en blødning. Hun opplever blod i utfloden etter sex, blodet er friskt, det lukter heller ikke noe av utfloden, eneste hun sier kan lukte litt stramt, er urinen. Blødninger etter sex kan oppstå ved at det blør fra slimhinnen i og det er ikke mange dråper blod som skal til før blødningen ser større ut. IKKE FARLIG: Det er ikke alltid så lett å vite hva som er farlig og ikke, når man opplever samleieproblemer. Foto: Illustrasjonsfoto: babesworld.eu.

  Blod etter samleie slimhinner - Skudeneshavn pornofilmer

  Alf Kristoffer Ødegaard, lege svarer. Symptomene er irritabilitet, depresjon, oppblåsthet, ømme bryster osv. Leger og ulike legespesialiteter svarer på medisinske spørsmål, om symptomer og behandling av sykdom, helse og ernæring. I tillegg til forspill kan det gjøre sexen ekstra deilig om norge bilder kvinner bruker glidemiddel. Det er lite annet å gjøre enn å vente og se — var det begynnelsen av menstruasjonen eller en tidlig spontanabort? blod etter samleie slimhinner

  Leave a Reply